GRATIS parkeren in Gastvrij Emmeloord!

In het gehele centrum van Emmeloord: GRATIS parkeren! 

Volg de borden: ‘Centrum’ en ‘Paardenmarkt’.

Naast de Poldertoren: op De Deel en op de Paardenmarkt kun je de gehele dag de auto parkeren.
De overige plaatsen zoals het ‘Jumboplein’, het Pastoor Koopmansplein en achter de Korte Achterzijde kun je maximaal 2 uur parkeren. Gebruik hier een parkeerschijf.

Ook naast en achter De Lange Nering, langs de Noordzijde, in de Kettingstraat en in de Korte Achterzijde kun je jouw auto vlakbij de winkels parkeren (max. 2 uur).

Supermarkten Jumbo en Albert Heijn hebben een parkeerplein voor de winkel (max. 2 uur).

 

Fietsers
Fietsers zijn zeer welkom in het centrum. Tot in het centrum zijn er fietspaden: In de Noordzijde, Korte Achterzijde en langs de Lange Nering.
Let op: Het gehele winkelcentrum is voetgangersgebied. Fietsen dienen geplaatst te worden naast of tussen de ‘nietjes’ in het midden van de Lange Nering en op de aangewezen plekken. Op De Deel zijn nieuwe ‘nietjes’ aanwezig waar de elektrische fiets kan worden opgeladen.

 

Werkzaamheden:
Let op: momenteel wordt er gewerkt aan de kruising Koningin Julianastraat-Noordzijde-Pastoor Koopmansplein, u wordt omgeleid. Alternatief om te parkeren is de Paardenmarkt (tussen de Noordzijde en de Bumalaan) en De Deel.

Activiteiten

Bekijk de activiteitenkalender en plan je bezoek aan het centrum van Emmeloord!
Evenementen, acties, markten en braderieën, er is regelmatig iets te beleven.

Winkelen kun je combineren met een lunch of diner in een van de leuke restaurants of sluit je dag af met een bezoek aan het theater, de bioscoop of het casino in het centrum van Emmeloord.

GRATIS parkeren

100 unieke winkels

15 eetgelegenheden

Ontdek Emmeloord