Lange Nering 3
8302 EE Emmeloord

Passie voor mode, 
Eighty is een fashion en lifestyle winkel voor de eigenzinnige en modebewuste vrouw. De aanwezige adviseurs geven u een eerlijk en professioneel advies en u kunt daarbij rekenen op de volle 100% persoonlijke aandacht. Het is een onderscheidende manier van mode shoppen in denkwijze en richting plus aankleden op maat.
Esther, eigenaar en hét gezicht van Eighty, is een modeliefhebber en stylist pur sang. Zij heeft passie voor mode en is geïnspireerd door de rijke traditie van kleding. Mode en kleding hebben in de afgelopen 100 jaar een grote transformatie doorgemaakt. U ziet dit terug in de uitgebalanceerde en eigenzinnige collecties bij Eighty. Esther stelt met veel liefde en zorg elke keer de juiste merkencollectie samen die een bijdrage leveren aan uw vrijheid en uitstraling.
Stijl zit in uzelf en komt tot uiting in uw kleding, schoenen en accessoires. Het gaat erom wie u bent, hoe u zich voelt en wat u wilt uitstralen. Hierbij helpen en adviseren wij u met plezier. Bij Eighty staat u als individu centraal en daar zoeken Esther en haar team de juiste stijl in kleding bij.
 En dat maakt Eighty uniek in haar soort!

Eighty