Lange Nering 9
8302 EH Emmeloord

Met ruim 260 winkels in Nederland zijn we altijd dichtbij, zo ook in Emmeloord. Hier doen onze opticiens uitgebreide oogmetingen om jou en je ogen van scherp zicht te voorzien.Méér dan alleen goed zien Bij Eye Wish Opticiens geven we graag wat extra aandacht. Onze ervaren vakmensen nemen niet alleen de tijd om uw ogen te leren kennen, maar ook u. Zo kunnende specialisten van Eye Wish u het beste adviseren welke bril uit ons eigentijdse assortiment het beste bij u past.

 

Klanten helpen zoals je zelf geholpen wilt worden, voor Mehdi van Eye Wish en zijn team staat dat voorop. “Daarnaast gaat onze oogzorg verder dan het aanmeten van een bril of een paar contactlenzen. Voor een hovenier gelden andere eisen aan glazen en of lenzen dan voor iemand die dagelijks voor een beeldscherm zit. Dat noemen we maatwerk zoals het moet zijn.

 

Het team van Eye Wish Emmeloord is prima op elkaar ingespeeld en de prettige en collegiale werksfeer voelt ook bij de klanten als vertrouwd en prettig. Ons team is professioneel en vakkundig. Maar wat net zo belangrijk is: wij zijn gastvrij en klantvriendelijk. Het kopen van een bril of contactlenzen en het advies hierbij vereist veel inlevingsvermogen en mensenkennis. Onze mensen hebben die empathische vermogens.

 

Corona crisis is iets wat ons allemaal erg raakt. Maar door de handen ineen te slaan is er een prachtig initiatief ontstaan wat ons erg trots maakt!
Om veilige oogmetingen te kunnen verrichten, gaan we zorgvuldig te werk. We hebben onze winkels ingericht volgens strikte richtlijnen en protocollen die we hebben opgesteld met onze branchevereniging UFON. Veilig en verantwoord. Zodat we de gezondheid van onze klanten én medewerkers kunnen blijven waarborgen.”

EyeWish