Lange Nering 9
8302 EH Emmeloord

“Met ruim 260 winkels in Nederland zijn we altijd dichtbij, zo ook in Emmeloord. Hier doen onze opticiens uitgebreide oogmetingen om jou en je ogen van scherp zicht te voorzien. Méér dan alleen goed zien. Bij Eye Wish Opticiens geven we graag wat extra aandacht. Onze ervaren vakmensen nemen niet alleen de tijd om uw ogen te leren kennen, maar ook u. Zo kunnen de specialisten van Eye Wish u het beste adviseren welke bril uit ons gevarieerde assortiment het beste bij u past. 

Klanten helpen zoals je zelf geholpen wilt worden, voor Mehdi van Eye Wish en zijn team staat dat voorop. Daarnaast gaat onze oogzorg verder dan het aanmeten van een bril of een paar contactlenzen. Voor een hovenier gelden andere eisen aan glazen en of lenzen dan voor iemand die dagelijks achter een beeldscherm zit. Wij nemen dan ook altijd extra tijd voor de klant, om samen tot de perfecte keuze te komen. Dat noemen we maatwerk zoals het moet zijn.  

Bij Eye Wish Emmeloord hebben we een jong, professioneel team van ervaren opticiens en modegerichte verkoopmedewerkers met verstand van zaken en een goed gevoel voor humor. De prettige en collegiale werksfeer is ook voor de klant te merken. Maar wat net zo belangrijk is: wij zijn gastvrij en klantvriendelijk. Het kopen van een bril of contactlenzen en het advies hierbij vereist veel inlevingsvermogen en mensenkennis. Onze mensen hebben die empathische vermogens. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo tevreden mogelijk te houden!”  

EyeWish