Lange Nering 46
8302 ED Emmeloord

Welkom bij Hunkemöller!!

Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we  nu zijn. Het ontwerpteam van Hunkemöller werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Onze doelgroep is eenvoudig gedefinieerd: elke vrouw. Die wil af en toe sexy zijn, zich comfortabel en mooi voelen. Dat kan met spannende lingerie, maar ook met praktische lingerie. Wij bieden World Class Service om ons te onderscheiden en onze klant te blijven verrassen. Het draait bij Hunkemöller om oprecht contact met de klant , het verrassen van de klant met onze personal shopper attitude waarbij wij onze ervaring en fashion kennis gebruiken.

Ook wij zijn genoodzaakt tijdens deze coronatijd om maatregelen te nemen om veilig te kunnen werken en klanten te kunnen ontvangen. In de 1,5 meter samenleving zijn we beperkt in het aantal klanten die we binnen mogen laten in onze winkel. Toch kunnen wij een goed advies geven!

Wees welkom aan de Lange Nering 46 en laat je inspireren en adviseren door ons team! Naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie nachtmode, beenmode, sportkleding en beautyartikelen.

Hunkemöller