Beursstraat 4
8302 CW Emmeloord

Pand Zuid, is een boetiek met naast kleding en accessoires, ook spullen voor in huis. Natuurlijk kun je altijd terecht voor een goed koffietje tijdens het shoppen of gewoon omdat je er zin in hebt.

Eigenzinnig, vrouwelijk en exclusief. Het is mode voor iedereen wat wils. We hebben onze kleding in hele kleine maten, maar ook juist in grotere. En ook voor iedere portemonnee. Mooi en goed hoeft niet altijd per se duur te zijn.

Onze klanten kunnen bij ons altijd rekenen op eerlijk en professioneel advies. Zonder opdringerig te zijn, uiteindelijk beslist de klant zelf wat wel of niet bij haar past. We willen dat iedereen weer blij en met een goed gevoel de deur uit gaat.

Met merken als Elsewhere, Tessa Koops, NüDenmark, Rue de Femme, Japan kan iedere vrouw wel wat leuks vinden bij Pand-Zuid. En anders zijn er genoeg woonaccessoires om uit te kiezen. Van kussens en plaids tot tafeltjes, kaarsen en servies en een fantastische kerstcollectie op komst.

We gaan straks na de coronatoestanden, waar we nu de huidige richtlijnen van RIVM hanteren, ook de modeshows en workshops weer inplannen. Gezellig met een hapje en een drankje. Dat vinden we geweldig om te doen!

Het draait bij ons in alles om beleving!

Hartelijke groeten, Jolanda en Vivienne

 

Pand Zuid