“Mijn naam is Pieter Doff en ik ben al 12 jaar eigenaar van De Vier Jaargetijden, een bloemenspeciaalzaak in het centrum van Emmeloord. Onze zaak bestaat al bijna 25 jaar. 

In februari 2023 verhuisden wij van de Korte Achterzijde naar deze winkel in de Lange Nering. Welkom in onze nieuwe zaak! 

Wij zijn echt een bloemenwinkel, met mooie bijzondere bloemen, planten en bijzondere potten en vazen van oa het merk DesPots. Wij kunnen u een totaal interieuradvies geven indien gewenst, hiervoor werken wij samen met interieurontwerpers uit de NOP. Ook leveren wij veel bloemen bij bedrijven in en rondom Emmeloord. Dit varieert van losse boeketten tot een totale aankleding met planten etc.

Verder werk ik nog freelance voor een groot evenementenbedrijf in het buitenland, hiervoor vlieg ik af en toe de hele wereld over om super grote bruiloften en evenementen aan te kleden. Zie foto: dit was in 2019 in Congo Afrika, hier verzorgden wij de bruiloft van de presidentsdochter. Dit doen we met een groot team bloemisten en hier doe ik super veel ervaring in op, wat ik weer leuk door kan voeren in de winkel in Emmeloord.

Voor wie onze mooie winkel nog niet kent, wees vooral welkom!”

Met bloemrijke groet, Pieter Doff

 

De Vier Jaargetijden