Lange Nering 32
8302 ED Emmeloord

Elferink schoenen, altijd lekker lopen!

Elferink Schoenen is met recht een schoenen- en voetenspecialist te noemen. Het bijna 150 jaar oude familiebedrijf verkoopt schoenen voor het hele gezin. “Van baby tot senior”, schetst Rilana Karmelk, bedrijfsleidster Elferink Schoenen Emmeloord. “Ons doel is om voor iedereen goed passende en comfortabele schoenen te vinden. Daarom verkopen we schoenen in diverse wijdtematen, halve lengtematen en veelal met een uitneembare voetbed.

Wij zijn op de hoogte van de laatste fashiontrends, want naast dat een schoen goed moet zitten, moeten ze er natuurlijk ook leuk uitzien! En dat moet geen probleem zijn, want we verkopen ruim 150 verschillende merken.

Bij het kopen van kinderschoenen adviseren we je graag! We meten de voetjes van je kind deskundig op en zoeken er perfect passende schoenen bij. De schoenen die wij verkopen zijn speciaal voor de snel ontwikkelende kindervoet.

Veilig winkelen is bij Elferink geen probleem! We hebben diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, we gebruiken bijvoorbeeld kamerschermen met plexiglas tijdens het passen.

Bekijk de collectie van Elferink Schoenen in de winkel aan de Lange Nering 32 in Emmeloord of op www.elferinkschoenen.nl.

 

Elferink