Lange Nering 76B
8302 EE Emmeloord

Viva la Diva voor de modebewuste vrouw!

Eigenaresse Sandra van de Guchte: ’Wij hebben bij Viva la Diva kleding voor dames in de maten 34 tot en met 48. Dat is een ruim pasbereik. We hebben daarmee een groot aanbod. Er zijn heel veel mensen die qua maat bij ons terecht kunnen.”

Viva la Diva voert verschillende Deense, Duitse, Engelse en Nederlandse merken. U moet hierbij denken aan de merken: Soya-concept, Ze-ze nordic, Red button, Dreamstar, Blue seven, Poools, Women&co, G-maxx en Elvira. Deze hebben de pasvorm die past bij de Nederlandse vrouw. ‘Wij hebben bewust gekozen voor deze merken. Iedere vrouw die in het maatbereik zit, kan bij ons terecht.

Viva la Diva fashion is er voor jong en ouder. De winkel biedt modieuze draagbare, comfortabele, betaalbare en nette mode. ‘De stukken moeten een aanvulling zijn op de kledingkast van de klant. Het moeten geen losse items zijn, dan draag je het namelijk te weinig. Ik vind het belangrijk dat mensen goed geholpen worden. Mensen moeten zich lekker en mooi voelen in hun kleding. Advies geven is daarom een belangrijk onderdeel en vooral erg leuk. Volg ons op Facebook: @Viva la Diva fashion Emmeloord.

 

Viva La Diva