GRATIS parkeren in Gastvrij Emmeloord!

In het gehele centrum van Emmeloord: GRATIS parkeren! 

Volg de borden: ‘Centrum’ en ‘Paardenmarkt’.

De Deel en Paardenmarkt: vrij parkeren
Naast de Poldertoren: op De Deel en op de Paardenmarkt kun je de gehele dag de auto parkeren.
De ‘Paardenmarkt’ is gelegen naast de Noordzijde en de Bumalaan. Hier parkeer je de gehele dag, gratis je auto en loop je zo het Kettingplein op. Je komt dan terecht in het ‘midden’ van de Lange Nering.
Een aantal grotere evenementen vinden plaats op De Deel. Een omleiding staat dan aangegeven. Tijdens deze dagen kun je ook prima parkeren bij het gemeentehuis (Harmen Visserplein) of bij de Bosbadhal (Boslaan).

Parkeren met parkeerschijf: max. 2 uur
De overige parkeerterreinen: het ‘Jumboplein’, het ‘Smedingplein’, het ‘Pastoor Koopmansplein’ en achter de Korte Achterzijde (Overtuinen) kun je maximaal 2 uur parkeren. Gebruik hier een parkeerschijf.
Ook naast en achter De Lange Nering, langs de Noordzijde, in de Kettingstraat en in de Korte Achterzijde kun je jouw auto vlakbij de winkels parkeren (max. 2 uur).

Supermarkten Jumbo (Paardenmarkt en Kettingplein) en Albert Heijn (Smedingplein) hebben een parkeerplein voor de winkel (max. 2 uur).

Parkeren Paardenmarkt
Parkeren Paardenmarkt
Parkeren De Deel

Fietsers

Fietsers zijn zeer welkom in het centrum. Tot in het centrum zijn er fietspaden: In de Noordzijde, Korte Achterzijde en de Beursstraat.

Let op: Het gehele winkelcentrum is voetgangersgebied. Fietsen dienen geplaatst te worden naast of tussen de ‘nietjes’ in het midden van de Lange Nering en op de aangewezen plekken. Op De Deel zijn nieuwe ‘nietjes’ aanwezig waar de elektrische fiets kan worden opgeladen.

Activiteiten

Bekijk de activiteitenkalender en plan je bezoek aan het centrum van Emmeloord!
Evenementen, acties, markten en braderieën, er is regelmatig iets te beleven.

Winkelen kun je combineren met een lunch of diner in een van de leuke restaurants of sluit je dag af met een bezoek aan het theater, de bioscoop of het casino in het centrum van Emmeloord.

GRATIS parkeren

120 unieke winkels

20 eetgelegenheden

Ontdek Emmeloord