Adres

Lange Nering
8302  Emmeloord

Wanneer
Start: 13-07-2019 10:00
Einde: 13-07-2019 17:00

Zaterdag 13 juli vieren we de zomer en bereiden we ons voor op de zomervakantie! Kom in zomerse sferen uw vakantie inkopen doen in het centrum van Emmeloord! De winkeliers organiseren verschillende, zomerse activiteiten voor en in hun winkel. Denk hierbij aan: zomerse spelletjes, water, bellenblaas, stoepkrijt, schilderen, enz. en natuurlijk interessante zomeraanbiedingen in de winkels!

GRATIS IJS!
Bij besteding van minimaal 10 euro, ontvang je een waardebon voor een gratis ijsje! De ijsbon kun je inleveren voor een lekker softijsje of schepijsje!

  • 1 ijsbon per kassatransactie van minimaal 10 euro
  • De ijsbon kan worden ingeleverd bij: Halte24 (softijs), Limburgia (schepijs), SAMEN (lactosevrij schepijs), Anytyme The Place to be (softijs), Bakkerij Steenbergen (softijs), HEMA (softijs), Plaza de Ketting (softijs), IJssalon Bacio (schepijs). De adressen van deze ‘ijssalons’ staan op de ijsbon.
  • De ijsbon is alleen geldig op zaterdag 13 juli 2019, van 10-17:00 uur (tenzij anders vermeld bij de ijssalons).
  • Lever je de ijsbon in: de ijsbon is een softijsje OF een schepijsje waard. Er kan maximaal 1 bon per persoon worden ingeleverd. De ijssalon bepaalt het soort en het formaat ijsje dat zij deze dag aanbieden.
  • Supermarkten en horeca delen geen ijsbonnen uit, alle overige winkeliers doen mee.
  • Er is een maximaal aantal ijsbonnen beschikbaar: OP=OP!
  • Eet smakelijk!

BBQ
Keurslagerij Harzevoort, Jumbo op het Kettingplein en Restaurant Salut laten u de kunst van het barbecuen zien en proeven. Zij zorgen voor een heerlijke bbq geur in het centrum! Kom kijken en proeven!

Spelletjes, workshops en meer:
De winkeliers in de Korte Achterzijde organiseren verschillende spelletjes op de stoep: bellenblaas, springtouw, straatschilderen, wereld spelletjes, muziek, koffie en limonade, enzovoort. In de Lange Nering kom je oa. een karikatuur tekenaar tegen, kun je een workshop tekenen volgen en er zijn speciale zomeraanbiedingen! Let ook op de leuke prijsvragen en acties in de winkels!

Alexis Roadside Steel
Van 12:00-15:00 uur treedt Steel- en drumband Alexis Roadside Steel op in het centrum! Deze 4 mansformatie met steeldrums trekt door het gehele centrum en zorgt voor een vrolijke beat en zomerse klanken!

 

Deze pagina wordt de komende dagen aangevuld met de verschillende activiteiten en acties op 13 juli.
Houd ook Facebook en Instagram @gastvrijemmeloord in de gaten!

Vakantie Voorpret: een (mid)dag vol leuke, zomerse spelletjes, bbq , ijs en (hopelijk) veel zon!
Kom deze zaterdag, voor de start van de zomervakantie, uw vakantie inkopen doen. Bij uw aankoop ontvangt u een bonnetje voor een ijsje (op=op)!

Vier met ons de zomer(vakantie)! Tot ziens op zaterdag 13 juli!