Adres

Lange Nering
8302  Emmeloord

Wanneer
22-10-2022 11:0017:00

De tweede zaterdag van de herfstvakantie is het moment om de mooie najaarscollectie te shoppen. Kom gezellig winkelen in het centrum van Emmeloord en maak met uw kassabon vanaf 20 euro, kans op leuke prijzen!


Cadeaubonnen, cadeautjes en hoofdprijzen!
De showmaster en het rad van fortuin zijn vanaf 11:00 uur, ieder uur op een andere plek in het centrum te vinden. Laat uw kassabon zien aan de showmaster bij het Rad van Fortuin en win een van de prijzen, beschikbaar gesteld door de winkeliers in het centrum.

Bij het rad maak je kans op leuke cadeautjes, vouchers voor korting of een artikel en cadeaubonnen, allen beschikbaar gesteld door de winkeliers. 2 reischeques van TUI, cadeaubonnen van Blokker, Norah, Bertus Mode, Cecil Street One, Intertoys, Vis Van Baarssen, Het Kaaspakhuis en ’t Voorhuys. Vouchers voor lekkers van Bakker Bart, Chocolatier Martinez, Snoepeez en Brasserie Aandeel. Cadeautjes van Wauw wat mooi, Specsavers, ETOS, en nog veel meer… Veel leuke verrassingen voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken!

Er zijn een aantal prachtige hoofdprijzen: een HK servies bij Wauw wat mooi!, een jeans naar keuze voor man/ vrouw bij Masseus Mode, een complete bril bij Specsavers, een broek naar keuze bij Jeroen Beekman. Komt het rad op de hoofdprijs uit, dan noteert de showmaster jouw gegevens. De hoofdprijzen worden verloot onder deze winnaars. In week 43 wordt er contact opgenomen met de winnaars.


Spelregels: 

  • Jouw kassabon is geldig als: er een totale aankoop vanaf 20 euro is gedaan. Jouw aankoop is gedaan op zaterdag 22 oktober tot 17:00 uur
  • Laat je kassabon zien aan de showmaster. De showmaster draait aan het rad. Beantwoord de vraag correct of maak direct kans op een van de prijzen!
  • Per moment bij het rad mag je een (1) keer draaien.
  • Van 11-17:00 uur is de showmaster met het Gastvrij Emmeloord Rad van Fortuin aanwezig. Ieder uur staat het rad op een andere plek in het centrum.
  • Er zijn verschillende leuke prijzen beschikbaar gesteld door alle winkeliers in het centrum! Cadeaubonnen, cadeaupakkertjes, vouchers, artikelen, lekkers en nog veel meer.
  • Heb je geen geluk? Dan ligt er een troostprijs voor je klaar.
  • Misschien maak jij wel kans op de mooie hoofdprijs! Onder de deelnemers die op het vakje van de hoofdprijs terecht komen, wordt de hoofdprijs verloot! De showmaster noteert jouw naam en contactgegevens. Ben jij de winnaar? Dan neemt het Centrummanagement contact met je op.
  • Heb je een prijs gewonnen? Kijk in de enveloppe en haal je prijs op in de desbetreffende winkel/ bij de ondernemer.