Adres

Lange Nering
8302  Emmeloord

Wanneer
06-04-2024 14:0017:00

Op zaterdag 6 april rollen de ondernemers in het centrum van Emmeloord de rode loper, van maar liefst een halve kilometer lang, weer uit!
 

 

Zaterdag 6 april: Voorjaarstrends op de Rode Loper
Zaterdag 6 april rollen de winkeliers de Rode Loper weer uit en showen de mooie voorjaarscollectie. Tijdens de shows zie je de nieuwe voorjaarscollectie, outfits, schoenen en accessoires, maar ook andere producten en trends komen op de Rode Loper voorbij. Deze dag is er goed te zien wat de winkeliers in het centrum van Emmeloord in huis hebben!

De shows starten om 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur. De modellen stappen de rode loper op en maken een ronde door de Lange Nering, over horecaplein De Deel, tot en met het Kettingplein. Een presentator en DJ introduceren de modellen, vertellen meer over de trends en de speciale acties in de winkels en maken er 30 minuten een mooie show van!

Winkelen en genieten in het hart van de Noordoostpolder 

De terrassen op horecaplein De Deel staan voor u klaar om, onder het genot van een hapje en een drankje van de voorjaarszon te genieten. In het hele centrum van Emmeloord parkeert u uw auto gratis en dichtbij.