Adres

Lange Nering
8302  Emmeloord

Wanneer
05-10-2024 14:0017:00

Op zaterdag 5 oktober rollen de ondernemers in het centrum van Emmeloord de rode loper, van maar liefst een halve kilometer lang, weer uit!

De shows starten om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De modellen dragen de prachtige najaarscollectie! Van make-up en kapsel tot schoenen; accessoires, boeketten en tassen. Ook praktische producten en bijv. fietsen kunnen op de rode loper verschijnen.
Een presentatrice kondigt de modellen aan en vertelt meer over de trends voor dit najaar.

Profiteer van de vele speciale aanbiedingen in de winkels!
De 120 winkels in het centrum van Emmeloord, bieden jou heel veel inspiratie voor dit najaar! 

   

 

DISCOSOEP en activiteit Pioniers van de Toekomst
Zaterdag 5 oktober vindt ook een nieuwe editie plaats van DiscoSoep Noordoostpolder. Een evenement in het centrum van Emmeloord met als doel aandacht te besteden aan het thema voedselverspilling.

We verzamelen verse ingrediënten die anders weggegooid zouden worden en met behulp van restaurant le Mirage laten we je proeven welke lekkere soepen je hiervan kunt maken!
Naast duurzaamheid en ons jaarthema ‘In Beweging’ komt ook innovatie aan bod bij deze 3e editie van DiscoSoep Noordoostpolder. Onze cleantechpioniers laten je graag zien hoe je vanuit beweging zaken ‘energetisch’ kunt maken, oftewel: hoe wek je voldoende energie op om je ‘discosoep’ op te kunnen warmen?

Wil je ook een maaltijd komen redden? Je bent van harte welkom! Neem je je soepkom mee? 

Locatie: de kleine Deel, voor Eindeloos en de fontein
Tijdstip: 13-16:00 uur
Door: Pioniers van de Toekomst