Adres

Lange Nering
8302  Emmeloord

Wanneer
Start: 13-06-2023 09:00
Einde: 16-06-2023 17:00

RegioBank: De Gastvrije en Buurtzame bank in Emmeloord

 

De RegioBank wil u graag samen met Gastvrij Emmeloord en de lokale ondernemers in de Lange Nering, op een originele en aangename manier verrassen!

In de week van 13 t/m 16 juni, de week van de avond4daagse, organiseert de RegioBank samen met de lokale ondernemers in de Lange Nering de BIGhunt.

In deze week zijn er 20 rode RegioBank varkens verstopt in verschillende winkels in de Lange Nering. In het varken zit een code met gegarandeerd prijs!
Zoeken maar…

 


Over RegioBank Emmeloord

De RegioBank in Emmeloord gevestigd aan de Deel is samen met Alpina verzekeringen en Sinke makelaardij een veelzijdige financiële dienstverlener. Ze zijn makkelijk bereikbaar, je kunt alle werkdagen zo binnenstappen of telefonisch een afspraak maken.

De RegioBank zet momenteel landelijk in op promotie waarbij ze hun rol als buurtzame bank voor de particuliere en zakelijk klant als onderscheidende service onder de aandacht brengen. Steeds meer klanten weten de RegioBank te vinden, naast de particuliere klanten meldt de lokale ondernemer die een financiering nodig heeft zich ook bij de RegioBank. De RegioBank geeft klanten de aandacht die ze verdienen. RegioBank is 5x op rij uitgeroepen tot de best gewaardeerde bank, en dat is niet zonder reden!

Heb je vragen over de actie of wil je meer weten over de dienstverlening van verzekeringen, hypotheken, bankzaken en makelaardij…. kom gerust langs, bezoek onze website https://www.alpina.nl/vestigingen/emmeloord/ , volg ons op Facebook en Instagram https://www.facebook.com/AlpinaEmmeloord https://www.instagram.com/alpinaemmeloordlemmer/….. of bel 0527-276180. Welkom!