Welkom in Gastvrij Emmeloord!

Gastvrij en gezellig, dat kenmerkt Emmeloord als hart van de Noordoostpolder en omgeving. De Lange Nering, Beursstraat, Korte Achterzijde, Kettingstraat en Noordzijde vormen samen het winkelgebied. Een mengeling van bekende ketens, gezellige eetgelegenheden en exclusieve winkels en boetiekjes.

Gratis parkeren!

Parkeren is gratis in het gehele centrum. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in en rondom het centrum van Emmeloord. Het busstation is gelegen naast de Poldertoren, van daaruit loopt u het winkelgebied in.

Openingstijden tijdens koopavond en koopzondag:

Vrijdagavond is koopavond! De winkels zijn geopend tot 21:00 uur.
Elke laatste zondag van de maand is de koopzondag: de winkels zijn dan geopend van 13-17:00 uur.

Markten: Iedere donderdag is er een gezellige weekmarkt met circa 25 kramen op en rondom het Kettingplein in het midden van het centrum. Deze markt is aanwezig van 8.30 tot 14.30 uur. Elke laatste zaterdag van de maand is er een streekproductenmarkt!

Hart voor Emmeloord

Op deze website vindt u ook het nieuws over ‘Hart voor Emmeloord’. Onder deze naam publiceert de Gemeente Noordoostpolder alle informatie over bouwen, wonen, werken, ondernemen en het verkeer. Je herkent deze berichten aan het Hart voor Emmeloord logo.

null
Evenementen

GRATIS parkeren

100 unieke winkels

15 eetgelegenheden

Ontdek Emmeloord