Wie is Gastvrij Emmeloord?

Gastvrij Emmeloord is het initiatief van alle winkeliers en ondernemers in het centrum van Emmeloord: alle ondernemingen ‘vanaf de Poldertoren tot en met de Albert Heijn’. Het gebied betreft De Deel, Lange Nering, Korte Achterzijde, Kettingstraat, Kettingplein, Beursstraat en Noordzijde.

Op deze website houden wij u op de hoogte van alle activiteiten, het nieuws, de ontwikkelingen en de plannen voor het mooie centrum van Emmeloord; het hart van de Noordoostpolder! Volg ons ook op Facebook en Instagram!

 

Stichting Centrummanagement Emmeloord
Al deze ondernemers zijn verenigd in de Stichting Centrummanagement Emmeloord. Het CME is in februari 2018 opgestart om meer aandacht te geven aan de ontwikkeling van het winkelhart, een aanspreekpunt te zijn voor- en de belangen te behartigen van alle ondernemers. Het doel van het CME is om het centrum van Emmeloord aantrekkelijk te maken voor bezoekers uit de Noordoostpolder.

 

Hart voor Emmeloord
Het CME werkt samen met veel verschillende partijen, waaronder de Gemeente Noordoostpolder. Onder de naam ‘Hart voor Emmeloord’ publiceert de gemeente alle informatie over het centrum. Ontwikkelingen en plannen over bouwen, wonen, werken, ondernemen en het verkeer. Sinds augustus 2019 is al het nieuws op deze website te vinden. Je herkent deze berichten aan het Hart voor Emmeloord logo bij de artikelen.

 

 

gemaakt in de noordoostpolder
Gastvrij Emmeloord is ambassadeur van de gebiedsmarketing: gemaakt in de Noordoostpolder. Deze stichting laat zien wat onze mooie polder zo leuk en uniek maakt en deelt de trots van bedrijven, organisaties en bewoners. Kijk eens op gemaaktindenoordoostpolder.nl/ , wordt trots op onze mooie polder waar je bijzonder fijn kan wonen, werken en beleven. Laat ook jouw trots zien; doe mee!

 

 

Contact:
Heeft u een vraag, opmerking of idee? Geef het door aan het Centrummanagement via onderstaand contactformulier:

Contactformulier


GRATIS parkeren

120 unieke winkels

20 eetgelegenheden

Ontdek Gastvrij Emmeloord