Adres

Lange Nering, Beursstraat, Korte Achterzijde, Noordzijde
8302  Emmeloord

Wanneer
Start: 20-04-2019 10:00
Einde: 20-04-2019 17:00

Op zaterdag 20 april rollen de ondernemers in het centrum van Emmeloord de rode loper, van maar liefst een halve kilometer lang, weer uit!

Shows
De modeshows zijn om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De modellen dragen de nieuwste voorjaarsmode van kapsel tot schoenen en dragen accessoires als boeketten en tassen met zich mee, maar ook praktische producten en bijv. fietsen kunnen op de rode loper verschijnen. Een presentatrice kondigt de modellen aan. Tussen de shows door zijn er leuke acties en aanbiedingen in de winkels!

Volg Gastvrij Emmeloord op Facebook : voor een overzicht van het programma. In de loop van de dag kom je hier de leukste acties en het laatste nieuws tegen! Mis niets!

Maak een selfie met de paashazen!
Naast de vele prachtige modellen lopen ook twee schattige paashazen over de Rode Loper. Kom met ze knuffelen en ga met ze op de foto; deel jouw leukste foto op de Facebook pagina van Gastvrij Emmeloord en maak kans op een bioscoopbon voor 2 personen!

Tulpen mozaïeken
De hele Noordoostpolder staat deze weken in teken van het Tulpenfestival, zo ook het centrum van Emmeloord! Door het hele centrum staan verschillende bloemstukken met tulpen opgesteld. Kom de mooie tulpenarrangementen bekijken!