Adres

Lange Nering
8302  Emmeloord

Wanneer
31-08-2024 10:0017:00

Zaterdag 31 augustus sluiten we samen de zomervakantie af met leuke activiteiten en entertainment in het centrum van Emmeloord. Welkom Thuis in de polder en we maken ons klaar om weer naar school te gaan. Vandaag zijn er speciale ‘back to school & back to work’  acties en aanbiedingen!

OUTLET markt met zomeruitverkoop!
Deze dag gaan de winkeliers in Emmeloord hun zomercollectie (en meer) uitverkopen! Kom snuffelen op de kramen en vind de beste koopjes van het centrum!
Vanaf 10:00 uur staan de kramen en winkeliers voor je klaar.

Kinder – Kleedjes markt
Op het Lange Nering/ Ketting-plein mogen kinderen hun kleedje neerleggen en ook spulletjes verkopen.
– Voor kinderen van de basisschool/ t/m 13 jaar.
– Ruim je kamer en de zolder op, verzamel al jouw overbodige speelgoed, boeken en spulletjes en verkoop deze op een kleedje op het Kettingplein en rondom de Intertoys.
– Vanaf 9:00 uur mag je jouw kleedje neerleggen, om 10:00 uur moet alles klaarstaan voor de bezoekers. Na 10:00 uur is er mogelijk minder plek beschikbaar.
– Houd rekening met elkaar en met de kramen van de winkeliers.
– Volg de aanwijzingen van de marktmeester op.

 

LET OP: Deze outlet markt wordt georganiseerd voor en door de ondernemers/ winkeliers in het centrum van Emmeloord: onderdeel van Stichting Centrummanagement Emmeloord. Er zijn geen kramen beschikbaar voor andere standhouders, marktkooplui of verenigingen.

 

Welkom Thuis!
Kom deze zaterdag, voor de start van de scholen, gezellig winkelen in het centrum van Emmeloord.

Vier met ons de zomer! Tot ziens op zaterdag 31 augustus!