Adres

De Deel 20
8302EK  Emmeloord

Wanneer
Start: 07-05-2022 19:00
Einde: 07-05-2022 23:30

Openingsfeest De Deel: haal je hart op in het hart van de polder!

Met een wervelende show van dans, muziek, en licht rondom de fontein, wordt op zaterdagavond 7 mei ‘De Deel’ geopend. “Na 15 jaar praten ‘over De Deel’, zetten we nu een uitroepteken achter het project! De Deel is het hart van de polder, de plek om elkaar te ontmoeten en een avond gezellig uit te gaan!” vertelt wethouder Wiemer Haagsma.

Groot terras en acts en muziek
Op 7 mei wordt De kleine Deel ingericht tot een groot terras. Vanaf 19:00 uur beleeft u een verrassend en betoverend programma vol acts en muziek, aangeboden door het Cultuurbedrijf en de Gemeente Noordoostpolder. Om 22:00 uur (let op: aangepaste tijd) uur opent wethouder Wiemer Haagsma officieel en op ‘spetterende’ wijze De Deel, bij de fontein op het midden van het plein.

Compact centrum
Wethouder Haagsma vertelt: “Er is zeker al 15 jaar over De Deel gesproken; er zijn vele ambitieuze plannen de revue gepasseerd. Uiteindelijk hebben we samen met de inwoners van de Noordoostpolder en op advies van de ondernemers gekozen voor een compact centrum met een horecaplein. Hier kunnen onze inwoners winkelen, elkaar ontmoeten en uit gaan. Mede door dit plan hebben we nu een centrum met een lage leegstand en zijn we heel blij dat we nu op De Deel kunnen genieten van cultuur en horeca!”

Aantrekkelijk centrum
In maart 2020 werd De Deel opgeleverd en openden Brasserie Aandeel, Grandcafe Emmeloord en Foto Jan hun deuren. Ook Eindeloos heropende na een verbouwing haar deuren. Helaas door de toen geldende corona maatregelen kon dit nog niet samen gevierd worden. Inmiddels is De Deel een prettige verblijfplaats geworden waar je kan genieten van het aanbod van Theater ’t Voorhuys, Movieskoop, Fair Play casino en de horeca. Bij mooi weer wordt er al veel gespeeld in en rondom de fontein. Mede door dit horecaplein heeft de Noordoostpolder nu een aantrekkelijk centrum waar u kunt winkelen en genieten!

Zonder maatregelen en met open armen verwelkomen de gastvrije medewerkers van het Cultuurbedrijf en de horeca u op het nieuwe horecaplein De Deel!

 

Openingsfeest De Deel wordt georganiseerd door de horeca op het plein, Gastvrij Emmeloord  &